Mormors Opskrifter, er en blog, hvor du kan dele dine opskrifter med andre.

Mormors Opskrifter – regler og betingelser.


Regler og betingelser for at sende opskrifter til Mormorsopskrifter.dk

Hej med dig.

Vi på Mormorsopskrifter.dk er utrolig glade for, at du vil sende en eller flere opskrifter med tilhørende billeder til Mormorsopskrifter.dk.

Jo flere opskrifter der bliver sendt ind, jo større bliver udvalget af dejlige opskrifter.

Regler og betingelser:
For at have styr på alle de indsendte opskrifter skal de først godkendes af os. Når de er blevet godkendt, vil de blive offentlig tilgængelig på vores side Mormorsopskrifter.dk

Alt hvad du sender til denne blog, hæfter du selv for. Mormorsopskrifter.dk fralægger sig ethvert ansvar for, hvad der sendes af tekst og billeder til denne blog.

Du giver samtidig Mormorsopskrifter.dk fuld ret til at bruge dine tekster og billeder og fuld ret til at redigere i dine tekster og billeder.  Al tekst og billeder der ikke har noget med os at gøre, vil blive slettet.

Alle former for reklamer, der sendes til denne blog, vil blive slettet. Alle former for links til andre sider, vil også blive slettet.

Vi gør opmærksom på, at brug af opskrifter på Mormorsopskrifter.dk er på eget ansvar, og vi tager forbehold for stavefejl.

Hvis du skulle støde på noget, som du ikke mener, har noget med denne blog at gøre, bedes du venligst kontakte Mormorsopskrifter.dk hurtigst muligt via vores kontakt- formular.
Med venlig hilsen,

Mormorsopskrifter.dk